Koe Asuntomessut virtuaalisesti

Tänä vuonna Asuntomessut järjestettiin hyvin poikkeuksellisissa oloissa. Koronan takia yleisömäärä rajoitettiin myymällä liput ennakkoon. Tällä tavoin voitiin taata messuvieraille turvallinen osallistuminen messuille. Turvallisuus oli muutenkin järjestäjille ensisijainen asia johon haluttiin panostaa erityisen paljon. Kaikista varotoimista huolimatta moni ei varmaankaan rohjennut lähteä messuille, joten päätin näin jälkikäteen tuoda messut nähtäville valokuvien avulla. Nämä kuvat ovat omia huomioitani messuilta ja ennen kaikkea omista mieltymyksen kohteista. Kuvissa kannattaa kiinnittää huomiota puun ja muiden luonnonmateriaalien käyttöön.

Mikäli haluat tutustua messujen kaikkiin kohteisiin niin löydät ne tämän linkin takaa, jossa kaikki 33 kohdetta on nähtävillä virtuaalisesti. Sivustolta löytyy tietoa myös kestävästä asumisesta ja trendiasiantuntija Malla Tapion sisustuskierrokset. Pimeimpään vuodenaikaan pääsemme vielä messuille Huvila- ja Huussi Asuntomessuilla- jaksojen välityksellä. Huvila- ja Huussi Asuntomessuilla- jaksot esitetään Neloskanavalla marraskuussa.

Ensi kesänä Asuntomessut järjestetään Lohjalla. Jännä nähdä miten poikkeusolot alkaa näkyä sisustuksessa, mitä asumisen arvoja ne nostaa esille ja pääsemmekö jo ensi kesänä viettämään Asuntomessuja normaalioloissa?