Mökillä

25.4.2014 Yleinen 0 kommenttia
Lasten myötä ihminen alkaa pohtimaan omaa lapsuuttaan ja vanhempiensa kanssa tekemiään asioita. Itselleni lapsuudesta on vahvasti jäänyt mieleen lapsuuden kesien mökkireissut. Mukavia muistoja on kertynyt kesämökillä perheen kanssa kalastamisesta, tikkupullien paistamisesta ja uimisesta. Muistoihin on tallentunut myös kauniit kesäpäivät ja hurjat ukkosenilmat joita seurasimme mökistä käsin.

 Oman kesämökin myötä on itselläkin mahdollisuus tarjota samanlaisia muistoja omille lapsille. sisustukseen olen halunnut joitakin asioita jotka muistuttavat suvun mökistä. Askon K-tuolit pelastin vanhalta tilalta joka on nyt hävitetty kokonaan ja Marimekon Kuusama kangas tuo mieleen järvikasvit.

Lapsena oli myös kiva viettää aikaa serkkujen kanssa mummolassa. Meidän mummollassa oli tummanruskeat Ton-tuolit, sellaiset halusin myös mökille valkoisten pinnantuolien kaveriksi jotka sain lapsuuden kodistani. 
Toivotaan että omillekin lapsille jää kauniita muistoja mökkeilystä perheen kanssa.