Tiipii

29.4.2014 Yleinen 0 kommenttia
Blogeissa paljon mainostettu Riikka Kantinkosken ja Susanna Venton OK-kirja päätyi alkuvuodesta minunkin kirjahyllyyn. Kirjassa on todella hyviä ja helppoja ohjeita. Yksi niistä on tiipii joka erityisesti kiehtoi minua kun itselläni oli lapsena samantyylinen. Nuorin lapsistani on syntynyt alkuvuodesta ja päätin tehdä lapselleni Tiipiin lahjaksi. 
Kankaaksi valitsin Vallilan Elämänpuu-kankaan joka sopi telttaan kivasti. Oviaukon molemmin puolin kiinnitin nauhat joilla saa teltan ovet kiinni. Etuosan sivusaumoissa on muovirenkaat joihin saa sidottua nauhat mikäli haluaa pitää teltan ovet auki. 

Syntymäpäivän aamuna lapsi sai avata lahjansa ja kauhisteli kankaan nähdessään lahjaansa: “äiti oletko ostanut mulle verhot lahjaksi”…ei nyt sentään. Lapsen onneksi lahjasta paljastui hiukan mieluisampi tapaus. Teltta on ollut kovassa käytössä ja erityisesti koiramme suosiossa.