Viherkasvit

Viime aikojen trendeihin on noussut viherkasvit, joka onkin täysin ymmärrettävää. Kasvit ja vihreys raikastaa kodin ja lisää kodikkuutta. Itselläni kasvit ovat kuuluneet joka kotiin lapsuudesta saakka. Koti ilman viherkasveja olisi mielestäni hiukan kylmä.

 Ennenvanhaan kasvit pidettiin ikkunalaudalla  nätissä rivissä, nykyään kasvien käyttö on muuttunut rennommaksi. Ylimmän kuvan ruukku tuo työhuoneeseen kivaa piristystä ja ruukkuja on kiva tehdä myös itse tai etsiä kirpputoreilta sekä antiikkiliikkeistä.
Viikonloppuna sain siskolta kuvassa olevan ihanan isolehtisen muratin. Muratti sai ruukukseen pääsiäisenä askertelemamme munankuoret. Kesäksi muratti pääsee ulos, näyttäisi varmaan aika kivalta saviruukussa aitanportailla.

Trendit vaihtuu tiheään ja ihmiset poimii niistä usein omaan kotiin sopivia juttuja. Nyt kodista löytyy trendejä, mutta uskon että itselläni viherkasvit tulee varmasti säilymään aina osana kotia. Saa nähdä kuinka kauan kuvan traakkipuun täytyy elää ollakseen seuraavan kerran trendikäs..