toistoa, toistoa, toistoa..

14.5.2014 Yleinen 0 kommenttia
Uuden oppiminen vaatii paljon työtä ja toistoa. Uusien asioiden oppiminen on kuitenkin palkitsevaa ja antaa itselle paljon. Neljä vuotta olen omistanut järjestelmäkameran jolla olen kuvannut paljon. Olen ollut ihan tyytyväinen kuviini jotka olen ottanut kameran automatiikkaohjelmilla. Takaraivossa on kuitenkin kokoajan kytenyt haave oppia kuvaamaan paremmin ja saamaan kamerasta enemmän irti.

Viime viikolla olin valokuvaaja Krista Keltasen kurssilla opettelemassa asioita. Opettaja oli aivan ihana ihminen ja ammattitaitoinen valokuvaaja. Hänen kuvansa on todella kauniita ja niitä katsellessa voi vain ihastella hänen ammattitaitoaan. 
Itselle tuon tason kuvien ottaminen jää suosiolla pelkäksi haaveeksi, mutta niinkuin moni muukin asia niin myös valokuvaus on opeteltavissa oleva asia. Kurssin jälkeen on auennut aivan uusi maailma kamerastani ja nyt on valtava into oppia lisää.

Toivon mukaan oppi rupeaa näkymään myös kuvien laadussa ja näin myös tänne blogiin jää laadukkaampaa tuotosta.

Kuvia varten on kiva tehdä erilaisia asetelmia niinkuin yläpuolella olevassa kuvassa ajattelin..malli ei vaan suostunut esiintymään kukkien kanssa ja päätti lähteä kesken kuvan ottamisen.