Kattaus kahdelle

24.5.2014 Yleinen 0 kommenttia
Suomen kesä on kaunista aikaa, luonto näyttää parastaan ja eläimet tuovat oman säväyksen kesään. Itse tykkään kovasti auringonlaskuista, eri vuoden aikoina auringonlasku on erilainen. Kesän auringonlaskuissa on jotakin taikaa, se tekee kaikki niin kauniiksi.

      

Auringonlaskua ihastellessa unohtuu kaikki muu ja on hyvä hetki rauhoittua päivän uurastuksen jälkeen. Välilllä kuitenkin illat menee pitkäksi (vaikka kukkapenkkejä myllätessä) ja huomaatkin ihastelevasi jo kuunsiltaa. 
Kesällä on valtavan paljon enemmän enrgiaa ja huomaa pärjäävänsä vähällä unella. On aika ottaa kesästä kaikki ilo irti, nauttia luonnosta ja kaikesta kauniista.

Elämä on tässä ja nyt, siitä kuuluu nauttia. Asiat eivät tarvitse olla valtavan suuria, vaan arjen pieniä asioita joista muodostuu hyvä elämä.  

Laiturillamme on Iskun Laituripöytä ja -tuolit. Toivottavasti saamme lisää näitä hyviä ilmoja kesän aikana. Kauniilla säällä on ihana nauttia laiturilla aamupala, päiväkahvit ja ehkäpä illallinenkin..tänään nautittiin siskon kanssa laiturilla lasi viiniä ja seurattiin lastemme uintia.