Lopuska

Junassa, kotimatkalla reissusta kotiin. Tämä viikko on mennyt reissussa siskojen ja kahdeksan lapsen kanssa. Risteily Tukholmaan ja tämä päivä viuhdottiin Lintsillä jossa tapasimme ihanat ystävämme lapsineen. Lapsosille veimme paikallisen osaajan tuotteita.
Olen kirjoitellut Outi Piiroisesta äitienpäivä postauksissa jossa vilahti hänen taulunsa. Outille on oma tuotemerkki Lopuska. Outi haluaa korostaa suomalaisen käsityön arvoa, eettisyyttä,ekologisuutta ja laatua. Outi pyrkii hyödyntämään kaikissa tuotteissa uusiomateriaaleja, teollisuuden hukkamateriaalia tai kauppojen nk. eriensä viimeisiä. Tästä on muovautunut myös tuotteita kuvaava nimi, jossa on häivähdys paikallisuutta. 
Outi on sitä mieltä ettei käsityön ole aina pakko olla järkevä ja liian vakavaa. Hän kannattaa tuoreita ideoita, hauskoja oivalluksia ja ennakkoluulotonta kokeilua. Outi korostaa erityisesti tekemisen riemua jossa suolana on uniikit tuotteet ja pienet valmistuserät.