Hyvää yötä ja huomenta

10.6.2014 Yleinen 0 kommenttia
Elämme vuodenaikaa jolloin saamma nauttia valosta vuorokauden jokaisena hetkenä. Valo antaa meille paljon voimia ja iloa, syyn hymyillä. Päiviin mahtuu paljon touhua ja illalla auringonlasku antaa vielä viimeisen piristysruiskeen, että jaksamme saattaa päivän työt loppuun. 
Valoisuudesta on kiva nauttia ulkona puuhastellen ja luontoa ihastellen. Luonnosta ja kukkapenkistä kannattaa napsia kukkia myös sisätiloja piristämään. Sisätilat pääsee kesällä hiukan rempalleen, mutta on aika “sulkea” silmät sotkuilta ja nauttita kesästä, valosta ja kukkasista.  
Hiukan vielä kuviin.. Alemman kuvan näkymän näen aamulla herätessäni, siksi pidän pöydällä kukkia. Mikä onkaan parempi aloitus aamulle kuin kauniiden kukkasten näkeminen. Äitini puutarhasta haetut Lumipalloheisit säteilevät kilpaa aamuauringon kanssa. Ylemmässä kuvassa omasta kukkapenkistä napsitut pionit säihkyvät ilta-auringon säteistä.