Hiukan tunnelmointia

29.6.2014 Yleinen 0 kommenttia
Muutaman kuvan verran vielä tapahtumaa. Eilinen päivä meni todella hyvin, lähes koko tapahtuman ajan oli poutaa ja kävijöitä noin 400. Lapsille erityisen mieluisia oli lampaat,  puput ja talutusratsastus issikoilla. 

Leikkipaikan keppihevostkin saivat lähes yhtä paljon liikutusta kuin talutusratsastuksessa olleet hevoset. Teltat ja intiaaniteema oli mieluinen ja meinasipa yksi lapsi nukahtaa telttaan kesken leikkien.

Paikan päällä oli paljon käsityömyyjiä ja itsekin kannoin ylläni erästä käsityötä. Nimittäin Hannelen minulle tekemää luomusta, hän muokkasi mekon mallin perinteisen kansallispuvun kaavoista. Mekon kangas on Marimekon Kuuskajaskari ja se sopii hienosti mekon tyyliin. Mekko sekä kangas sai päivän aikaan paljon ihasteluja.

Piiroisen Outin taidetta pääsi ihastelemaan pieneen näyttelytilaan. Näyttely oli todella kaunis, harmi vaan kun taitoni eivät riittäneet paremman kuvan ottamiseen.
Lopuksi vielä näkymää myllyn yläkerrasta jossa toimi kahvio. Harvasta kahviosta on näin kauniit näkymät. 
Tapahtuman järjestely on syönyt paljon aikaa ja voimia, työ on kuitenkin ollut antoisaa. Päivän aikana oli kiva kuunnella kuinka vanhat ihmiset olivat iloisia tavasessaan toisensa pitkästä aikaa. Tällaiset asiat ovat myös itselle tärkeitä ja näin tietää tekevänsä työtä hyvien asioiden eteen.