Pihan perällä

Viime viikolla innostuin ompelemaan ja telttojen lisäksi ompelin huussin ovessa olevaan ikkunaan verhon. Kankaan löysin Joensuun Verhotalon alekorista ja perhosen H&B Home Outlet-hyllyltä. Perhonen on hiukan koristeellinen mutta lapset olivat kovin mielissään siitä.
 
Varsinaiseen ikkunaan en verhoa laita sillä näkymät on niin kauniit ettei niitä viitsi peittää. 
Kynttilä toimii ilta-aikaan valona ja tietty tunnelman luojana.
Vessassakin täytyy olla kaunista katseltavaa joten kehystin sinne muutaman perhoskuvan.

Nolottaa ihan tunnustaa että käsityöpitäjän tyttö raahasi huussin maton Helsingin Granitista. Matto kulkeutui “kätevästi” junassa, mutta oli maton ostoon syykin. Löysin Granitista valtavan hienon hanallisen lasitonkan jolle tarvitsin suojaa. Kiedoin maton tonkan ympärille suojaksi, oli aika painava raahattava mutta molemmat ostokset on tuli tarpeeseen.  

Yllä tarkempaa kuvaa matosta joka on muuten aika sopivan kokoinen tilaan ja muutenkin istuu hyvin sisustukseen. Naisen elämä ei ole siis helppoa kun joutuu huussin maton eteenkin näkemään paljon vaivaa.