Vihulan kartano

12.7.2014 Yleinen 0 kommenttia
Kolmas kartano jossa kävimme oli Vihula. Vihulan kartanosta on tehty monipuolinen matkailukohde. Kartanon alue on laaja ja sisältää paljon aktiviteettejä kuten pienen kylpylän, tenniskentän, minigolfradan ja eläimiä.

Rakennusten sisätilat on remontoitu uudella ilmeellä vanhaa kunnioittaen. Itse ihastuin kartanon tyyliin ja olisi ollut kiva kurkata myös sen majoitustiloihin(reissun jälkeen kävin kurkkaamassa majoitusvaihtoehtoja ja niiden hintoja, yllätyin majoituksen alhaisesta hintatasosta).

Yhdessä rakennuksista sijaitsi kauniit tilat jotka oli pyhitetty kauneudenhoidolle. Ystävämme kertoi että lapsillekin on omaa hierontaa tarjolla.

Kartanoa tutkiskellessa ja ihastellessa päätin palaavani kartanoon vielä toistekin. Ehkäpä perheen kanssa tai kaksistaan mieheni kanssa. 

Kartano oli ihana ja niin myös Eestin matkaja, luulempa että palaamme sinne uudestaan. Meillä oli mahtava majoitus jossa talon isäntä piti meistä hyvää huolta. Lapset saivat aamiaiseksi isännän paistamia pannukakkuja, tuoreita mansikoita ja jäätelöä. 

Vieraanvaraisuus Eestissä on käsittämätön, ihmiset suuri sydämisiä ja leppoisia. Kiitollisin mielin muistelemme reissua lasten kanssa ja toivomme saavamme isäntäväen vieraaksemme suomeen. Ihanien muistojen lisäksi reissusta löytyi muitakin matkamuistoja jotka voisin esitellä.