Kulhot matkalta muistoksi

15.7.2014 Yleinen 0 kommenttia
Eestin reissulta löytyi pari kivaa matkamuistoa kotiin. Puinen kulho löytyi Sagadin kartanon käsityömyymälästä. Kulho löysi paikkansa olohuoneen sohvapöydältä, kulhossa on kiva säilyttää hedelmiä ja muuta naposteltavaa.
Viimeisenä reissupäivänä kiertelimme ostoksilla Tallinassa ja itse halusin käydä sisustusliikkeessä jonka muistin muutaman vuoden takaiselta reissultamme. Liikkeen nimeä en muistanut, mutta suuntavaistoni ja kuvamuistin avulla osasin suunnistaa tähän liikkeeseen. Kyseessä on NORR11, liike johon pääsin tällä kertaa ihan itsekseni. Valtavan kokoiset liiketilat on laitettu hienosti ja tuotteet sijoiteltu väljästi. 

Ihastelin tovin tuotteita ja tein myös pari löytöä. Löytöä siksi että olen etsinyt pitkään olohuoneeseen lehdille rentoa säilytysratkaisua. Liikkeestä löytyi musta betonikulho jonka sijoitin peikonlehden luokse. Kulho on ihana rouhea, juuri sellainen mitä olen etsinyt. Itse pidän tällaisista hiukan erilaisista ratkaisuista omassa kodissani, ne tuo kivan särön sisustukseen.
Toinen ostos liikkeestä oli puinentarjotin jonka toimme äidilleni tuliaisiksi ja kiitokseksi koirien hoidosta. Tarjotin pääsi äidin juuri remontoituun keittiöön aluseksi mausteille ja öljyille. Ehkäpä voisin kuvata senkin tänne ja hiukan keväisen remontin tuotosta. 
Seuraavana pääsette ihastelemaan suosikki tekstiilimerkkiäni. Päästän kurkkaamaan teidät kulhossa näkyvään Linumin syksyn kuvastoon. Kuvasto on täynnä toinen toistaan huikeampia kuvia tuotteista joiden laatuun itse luotan.