Saunan lauteilla

10.8.2014 Yleinen 0 kommenttia

Sauna on itselle erityisen mieluinen paikka. Paikka jossa on kiva rentoutua ja usein parhaat keskustelut syntyy saunanlauteilla. Jokaisen oma sauna on tietysti se paras ja parhaiden löylyjen antaja. Itsellenikin mieluisin sauna on meidän mökin savusauna jota lapset sanoo röllisaunaksi. Savusauna sijaitsee maan alla ja tämä tuo ekstraa löylyihin.

Saunan lauteilta on näkymät järvelle ja paljuun jossa lapset tykkäävät pulikoida saunomisen aikana. Eilen saimme vieraita mökille ja oli kiva vaihtaa kuulumisia saunanlauteilla. Lapset ottivat ilon irti paljusta ja uimisesta. Itsekin tuli saunan yhteydessä uitua ja nautittua raikkaasta loppukesän illasta. Illalla saunassa hurahti tovi jos toinenkin, puhdistautuminen taisi olla sisäistäkin.

Tykkäämme koko perhe saunomistesta, mutta perheemme kovin saunoja taitaa kuitenkin olla penkillä makaileva koiramme.