Ollaan vaan

29.8.2014 Yleinen 0 kommenttia
Innostuessani jostakin asia tempaa mukaan ja haluan saada homman valmiiksi nopeasti. Näin on myös puutarhani kanssa. Kaiken mahdollisen ajan olen viettänyt ulkona tönkien ja kärräten. En edes malttanut odottaa kottikärryjen rikkoutuneen renkaan paikkausta vaan lainasin naapurin rouvalta kottarit. Tänään kuitenkin tein toisin, laitoin kynttilät palamaan ulos ja sisälle. Syystuuli riepotteli mangolia pensaita ja minä nautin lämmöstä sisällä.
Ilta sujui hienosti sujui hienosti viltin alla lehtiä lukien. Tällainen pysähtyminen on välillä tarpeen, ladata akkuja olla vaan ja antaa väsyneen kropan levätä.

Huomenna jatkan puutarhaunelmani (miehen nimitys projektilleni) loppuun saattamista pienten apulaisteni kanssa. Toivotaan huomiselle poutaa ja pirteää syyskeliä.