Terveyttä syksyyn

31.8.2014 Yleinen 0 kommenttia
Kesällä luin Anna-Leena Härkösen Takana puhumisen taito- kirjan. Itselleni jäi mieleen kohta jossa hän kehoitti olla paasaamatta terveysasioista ihmisille.  Siskoni toiveesta laitan kuitenkin terveysjuomaohjetta tulemaan.

Monelle on varmasti veden, sitruunan, inkiväärin ja hunajan terveysvaikutukset tiedossa joten niistä en kirjoita sen enempää. Näistä aineksista saa hyvän juoman jota olen käyttänyt syksyn aikana flunssan torjuntaan. 
Ohje:
1 l vettä
1- 2 tl raastettua inkivääriä
1/2 sitruunan mehu
1-2 rkl hunajaa
Keitän veden johon olen laittanut inkivääriraasteen. Lisään kuumaan veteen hunajan ja siivilöin raasteen pois. Lopuksi lisään sitruunamehun juomaan. Itse en mittaile määriä vaan teen “omaan makuun” sopivaa. Juoma on hyvää kylmänä jäiden kera ja sopii nautittavaksi myös lämpimänä. 
Tänään nautiskelin juomaa jäiden kera syksyn raikkaassa ja aurinkoisessa ulkoilmassa.