Syksyn juhliin

Syksy tuo juhlat tullessaan ja samalla myös ainaisen pukeutumisongelman. Omasta vaatekaapistani uupui mieluisa mustamekko jota olen etsiskellyt jo jonkin aikaa. Juhlavaatteissa panostan ajattomuuteen ja yksinkertaisiin asusteisiin joita saa muokattua mm. koruilla eri tilaisuuksiin sopiviksi. 
Viime viikolla vierailin siskoni luona Savonlinnassa jossa sijaitsee myös Muotikuun liike. Siskoni oli aiemmin hehkuttanut Muotikuun asiakasiltaa ja kaikkea siellä kuulemaansa. Hänestä Muotikuulla on todella hieno tarina ja mikä parasta tuotanto sijaitsee kotimaassa. Hän kehoitti käymään Muotikuussa katsastamassa heidän mekkotarjonnan.
Muotikuu- liikkeissä voi vaan huokailla heidän ihastuttavasti sisustettujen liiketilojen vuoksi. Liikkeen sisustus teki oloni kotoisaksi ja tuotteista entistäkin kiinnostavampia. Ostoshetkestäni teki erityisen myös ihana myyjä jolta sain mahtavaa palvelua. Mekkoja katsellessa taisi jutut pyöriä muunkin, kuin mekkojen ympärillä ja tarinaa riitti kivasti. Ihana myyjä teki ostosreissustani onnistuneen.  

Liikkeestä ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin vaan löysin itselleni mieluisan mekon, josta on minulle iloa pitkäksi aikaa. Kaikinpuolin mekko-ostokset meni nappiin ja mikä parasta sain tuotteen joka on täällä suomessa valmistettu ja suunnitteltu. Minusta on hienoa, että Muotikuu uskaltaa “uida vastavirtaan” ja tarjoaa näin työpaikkoja taitaville ompelijoille.  
Tällaiset ostokokemukset jää positiivisella tavalla mieleen ja saa minut avamaan heidän liikkeensä oven jatkossakin. Muotikuun liikkeiden kuvia löytyy heidän nettisivuiltaan, lisäksi sivuilla on kuvia todella upeista luomuksista. Esteetikon silmä lepää sivujen kuvia ja luomuksia ihastellessa. Muotikuun sivuille pääset tästä.