Kaunis syyspäivä

Tänään on ollut erityisen kaunis syyspäivä. Aamulla puuhastelin sisällä hiukan huonekalujen ja valaisinten paikkoja muuttaen. Kaunis ilma sai tarttumaan kameraan ja kuvaamaan uusia kukkaruukkujani. Talvella etsin kukilleni sopivia ruukkuja ja helmikuussa huomasin nämä kauniit ruukut Tine K:n mallistossa. Onni ei ollut matkassa ja puolen vuoden odotuksen jälkeen jäin ilman ruukkuja. Loppukesästä löysin kuitenkin (Tine K:n agentti) Sannan avulla etsimäni ruukut Tiirinkoskentehtaalta. Tiirinkosken ihanien tyttösten avulla sain ruukut kotiutettua ja kasveille sopivat ruukut, kiitoksia.  

Olohuoneemme sisustus on rakentunut pikkuhiljaa itselleni mieluisaksi ja se on sekamelska eri tyylejä. Olohuoneessa on muutama iso viherkasvi, jotka tuovat tilaan viihtyvyyttä. Kauniit ruukut antavat ilmettä olohuoneemme sisustukseen ja tuovat kasvit kivasti esille. 

Pidän kovasti ruukuista ja ne sopii mielestäni kivasti yhteen trofeen kanssa, joka on olohuoneemme seinällä. Trofee, joka jakaa mielipiteitä vieraidemme keskuudessa. Meille se on osa sisustusta ja muisto mieheni metsästysreissusta, lapsille se on Kalle-gudu. 

Koko päivää en raskinut viettää sisällä, vaan lounaan jälkeen siirryin ulkohommiin. Kukkapenkkien parissa touhuaminen tuotti tulosta ja puutarhani alkaa olla melkeimpä valmis. Loppu illasta istutin viimeisiä kukkia etupihan kukkapenkkiin ja ihasatelin kaunista täysikuuta. Täysikuu taisi pistää myös meidän spanielin sekaisin, sillä se ulvoi juuri unissaan.. vai liekö syynä naapurin narttukoiran juoksuaika.