Metsässä

14.9.2014 Yleinen 0 kommenttia
Aurinkoinen päivä houkutteli ulkoilemaan ja metsään syksyn satoa katsomaan. Lähdimme koirien kanssa kävelemään ja tarkastelemaan puolukkapaikkoja. 
Kävellessä söimme maukkaita mustikoita jotka on säilynyt hyvin lämpimien säiden vuoksi.  Metsäreissulta löysimme puolukoita, suppilovahveroita ja kanttarelleja. Voi sitä löytämisen riemua, kun joku lapsista löysi sieniä tai hyvän marjapaikan.

Saimme kerättyä pienen sankollisen sieniä ja puolukoita. Puolukoista teimme iltapalaksi vispipuuroa. Puhdistetut sienet saa odottaa huomiseen, niistä teemme keiton tai pastakastikkeen. Meillä oli kaikinpuolin onnistunut metsäreissu ja toivottavasti näitä tulee syksyn aikana lisää.

Liikkuminen luonnossa tekee hyvän olon ja illalla on kiva sytyttää kynttilät palamaan. Touhuta sisähommia, nauttia tunnelmasta ja pihan tarjonnasta maljakossa. Tänään maljakkoon pääsi pari seppelvarvun oksaa.