Kimppu

23.9.2014 Yleinen 0 kommenttia
Viime viikolla suunnittelimme lapseni kanssa syntymäpäiväjuhlia. Hänelle oli tärkeä saada kahvipöytään kukkia. Siskoni oli tulossa synttäreille Savonlinnasta ja ajattelin pyytää häneltä apua kukkien hankintaan. Hän on tuonut usein kauniita kukkakimppuja tulleessaan. Kauniit kimput ovat olleet Pauliinan tekemiä ja tälläkin kertaa saimme hänen luomuksen kahvipöytäämme. 

Pauliina on perustanut vuoden alussa pihasuunnittelu yrityksen, nimeltä POP. Pihasuunnittelun ja pihojen tekemisen lisäksi, hän valmistaa tilauksesta myös kukkakimppuja. Jo muutamalla kukalla luoduissa kimpuissa on ollut hieno juju. Tällä kertaa Pauliina sai vapaat kädet tehdä kimpun, joka voisi olla omaperäinen niinkuin päivänsankarikin. Mielestäni kimppu on leikkisä, mutta juhlava. Kimppu piristää kotiamme ja eri valaistuksessa kimppu näyttää hyvin erilaiselta. 

Pauliina on suunnittelut järjestettäväksi ohjattua kukkakimpunsidontaa. Siskollani on aikomus järjestää tällainen kukkakimppujensidonta- ilta ystävilleen. Toivottavasti aikataulutus onnistuu niin, että minäkin pääsen mukaan. Olisi kiva päästä ammattilaisen oppiin ja saada uusia vinkkejä kukkakimppujen tekoon. Tykkään tehdä erilaisia asetelmia luonnonkukista, perennoista ja leikkokukista. Ohjauksessa saisin varmasti paljon hyödyllistä lisätietoa kukkien käsittelystä ja kukka-asetelman rakentamisesta niin juhlaan kuin arkeen.