Verho pohdiskelua

24.9.2014 Yleinen 2 kommenttia
Tykkään katsella kuvia kodeista, joissa ei ole verhoja. Itse kuitenkin kaipaan kotiini verhot ja muita tekstiilejä. Olohuoneessamme on ollut kauan valkoisia verhoja. Ne ovat olleet hyvin ajattomia ja turvallisia valintoja. Jonkin aikaa olen kuitenkin miettinyt korkeaan ikkunaan kuviollista kangasta. Itse asiassa vuoden päivät minun ideakuvakansiossa on ollut kuva kankaasta, jota en saa mielestäni. 

Tämä kyseinen kangas on Designers Guildin Amrapali. Kankaan värit sopivat mainiosti mattomme väriin ja tykkään kuviosta todella paljon. Olen kuitenkin miettinyt miten kuvio toimisi kudutrofeen kanssa, joka on korkean ikkunan vieressä.   

Vasemman puoleinen kuva Designers Guildin nettisivuilta
Kangas on poistumassa mallistosta, joten oli aika toimia mieli haluta kyseisestä kankaasta itselleen verho. Päätin toimia ja otin kangasmallin lainaan Joensuun Verhotalolta. Kangas käy minusta yllättävän hyvin trofeen kaveriksi. Taidan tilata verhokankaan, mikäli sitä löytyy vielä.  Olisihan lopuissa kangaserissä se etu, että niistä saa kivasti alennusta. Tällaisessa tilanteessa on todella hienoa, että kankaat saa kotiin lainaan. Myymälöiden valot on hyvin erilaiset kuin kotona. Lainatessa näytekankaan kotiin pääsee näkemään miltä se näyttää todellisessa ympäristössä.  Loistavan palvelun lisäksi, Joensuun Verhotalon sijaintikin sopii  minulle hienosti. Liikkeen vieressä on ase- ja metsästysliike niin kankaidenhaku ja -palautuskin onnistuu kivasti miehen avulla..ei tarvitse kahdesti houkutella poikkeamaan asioilla.