Vainukoiran nenä

8.10.2014 Yleinen 0 kommenttia
Mistähän lie periytynyt tarkka hajuaistini vai liekö olen saanut vainukoiran nenän. Välillä elämä tarkan nenän kanssa on hankalaa. Haistan kaupassa ihmisten vaatteista tupakan, homeen ja kaikki muutkin epämieluisat hajut. Kotonamme haistan koiranhajun jota muut eivät haista. Onhan meillä nuo kaksi sisäkoiraa, mutta ne ovat aika siistejä tapauksia. Koirien lisäksi nenääni vaivaa joidenkin ruokien hajut ja tuoksut. Tykkään kaaliruoista, letun- ja munkinpaistosta, mutta niiden jälkeen haju haittaa nenääni.  
Ongelmani onkin ollut hyvä syy tuoksukynttilöiden polttamiseen. Valitettavasti nekään ei poista hajua vaan tuovat hetkeksi tuoksun tilalle. 
Viime viikolla poikkesin H&B Homella lahjaostoksilla. Liikkeessä poikani innostui haistelemaan erilaisia huonetuoksuja ja ajattelin poimia uuden tuoksukynttilän mukaani. Kynttiläostosta miettiessäni myyjä alkoi esitellä tuotetta johon suhtauduin hiukan varauksella. Jätin kynttiläostokset tekemättä ja ajattelin kokeilla myyjän esittelemää Lampe Berger- huoneilman puhdistajaa. 

Ostamaani pakkaukseen kuului puhdistuslamppu jota voi käyttää raikastusnesteellä sekä tuoksulla. Kotiin tultuamme päätin kuvata keittiössä tätä pientä pulloa joka sopeutuu kivasti sisustukseen. Nyt ajattelin kirjoittaa kokemukseni tuotteesta joka alkuun kuulosti liian hyvältä. Hyvä se on ollutkin, se on vaihtanut paikkaa keittiön, olohuoneen ja eteisaulan välillä. Käytön jälkeen en edes minä haista koiriemme hajua enkä juuri muitakaan epämiellyttäviä tuoksuja kotona. Eilen lapset paistoi pinaattilettuja ja niistäkään ei jäänyt paistokäryä kotiimme. 
Lyhty on aivan mainioa keksintö ja pääsee lähes päivittäiseen käyttöön kodissamme. Seuraavalla kerralla täytyy miettiä jokin uusi tuoksu noista monista vaihtoehdoista joita lyhtyihin on tarjolla. Tämä kirkaspullo taitaa olla minun koti-iltojen pelastus ja arjen pieni ilo. 
Lisää tietoa tuotteesta löytyy www.lampeberger.com