Kudu ja kukat

16.10.2014 Yleinen 0 kommenttia
Verhopohdiskelut on nyt toteutettu ja kudu sai kukkaa kaverikseen. Yllättävän hyvin tuo kudu soveltuu kukkaverhon kaveriksi. Toisin olisi, jos kudun tilalla olisi täytetty hirvi. Minusta ne  kuuluvat metsästysmajojen seinille. Olohuoneen kuvista silmääni tökkää tuo levoton lattia, josta en ole tykännyt koskaan. Tamminen lankkuparketti olisi omiaan tilaan.

Verhon kaveriksi siirsin takkahuoneesta Louis Poulsenin PH 2/1- valaisimen. Valaisin sopii minusta verhon tyyliin ja iltaisin se luo ihanan tunnelman olohuoneeseemme. Valaisimen ja verhon taustalla ovat hienot tuotemerkit kuvastoineen. 

Heidän kuvastoja on kertynyt minulle useampi vuosien varrella ja ihastelen kuvastojen kauniita kuvia inspiraatiota hakiessani. Minusta verhon kaveriksi sopisi toinenkin Louis Poulsenin valaisin, vaikka Panthella pöytävalaisin. Miltähän näyttäsi Louis Poulsenin ja Designers Guildin yhteinen kuvasto? Vanhaa, ajatonta ja klassista tyyliä yhdessä..