Vasta lauantai

25.10.2014 Yleinen 0 kommenttia
Voiko viikolle luvata hyvää, jos maanantaina kulutat aikaasi lentokentällä ( yli 9 tuntia) ja odotat pääseväsi kotiin. Reissusta paluu tapahtui päivää suunniteltua myöhemmin ja unetkin jäivät vähäiseksi. Tämän takia alkuviikko meni sumussa. Viikko on sisältänyt paljon ohjelmaa ja niistä tärkeimpänä esikoisen 10-vuotis syntymäpäivät. Syntymäpäiviä juhlittiin tänään lapsen kavereiden, sukulaisten ja perhetuttujen kera. Juhlat sujuivat kivasti ja sankari tuntui olevan tyytyväinen, joten kaikki meni nappiin. 
Juhlat onnistuivat hienosti. Ja mikä parasta niin tajusin illalla, että tänään on vasta lauantai ja huomisen saa levätä. Huomenna on aikaa levätä ja tehdä jotain lasten kanssa. Yhtenä vaihtoehtona olisi Taikasormi- käsityömessut Joensuussa. Tytöt voisivat tykätä messuista, mutta toisaalta olisi niin kiva olla kotona. Aamu näyttää mitä tehdään ja millä tuulella lapsukaiset herää. Mikäli lapset ja aurinko hymeilevät niin nautitaan ulkoilusta ja vedetään keuhkot täyteen raikasta syysilmaa.