Hotellin sisustusta

27.10.2014 Yleinen 0 kommenttia
Hotellimme Madeiralla oli sisustukseltaan hyvin pelkistetty ja tyylikäs. Materiaaleista seinän betonimainen laatta, kalusteiden samettikangas ja marmorilattiat olivat erityisesti minun mieleeni. Värimaailma oli aika hillitty ja niukka. Viihtyisyyttä ja väriä tiloihin toivat kukat, erilaiset heinät ja maljakoissa olevat peikonlehden lehdet. Ilman kasveja sisustus olisi ollut mielestäni kylmä ja kolkko. Hotellin sisustus on plussaa lomalle ja sisustuksen kruunasi julkisista tiloissa näkymät merelle. 


Tyylikäs linja jatkui hotellin ravintoloissa ja baarissa. Tyylikkään sisustuksen lisäksi ravintolat tarjosivat erinomaista ruokaa. Perheemme suosikeiksi pääsi Koi- sushiravintola ja Mammamia- ravintola, missä listalla oli italialaista ruokaa. Kolmantena asiana mainittakoon hotellin ihana henkilökunta. Suomessa saisimme ottaa mallia palvelunhalusta ja iloisuudesta. Erityisenä asiana mainittakoon lapsirakkaus, joka on tehnyt vaikutuksen Madeiralla. Aika usein lapset saivat tarjoilijoilta hymyjä, hiusten pörrötystä ja ystävällistä kohtelua. Ennemminkin toiset asiakkaat saattoivat katsella nyrpein katsein, kun heidät ohjattiin meidän vieressä olevaan pöytään. Nyrpistelyt eivät tuntuneet kovin kivalta, kun koen lasten oikeudeksi ravintolassa ruokailut. Vanhempina haluamme tarjota heille uusia maksuelämyksiä lomamatkoillamme. Onneksi lapset osasivat käyttäytyä nätisti ravintolassa ja ruokakin maistui heille hyvin.