Pienet askartelijani

3.11.2014 Yleinen 0 kommenttia
Lapseni tykkää kovasti askartelusta. Vaikeammat ja monimutkaiset askartelut teemme yhdessä. Helpommat askartelut onnistuu lapsilta jo itsenäisesti. Näihin helppoihin askarteluihin kuuluu korttien askartelu. Korttien tekemiseen on kiva saada uusia ideoita ja materiaaleja.
Korttien askartelua varten tilasin lapsille paperileikkurin Iittalan verkkokaupan alesta. Leikkurilla saa sydämen muotoisia aukkoja kortteihin. Sydämiä voi myös tehdä eri materilaaleista ja liimata sydämet korttiin koristeeksi. Leikkuri on ollut testissä ja ajattelimme hyödyntää leikkuria isänpäiväkorttien tekoon. Leikkurille on näköjään ollut myös toisenlaista käyttöä. Hiukan huvitti, kun kastelin eilen kukkia. Eikös olekin kivat sydämet tuossa Peikonlehdessä? 
Sydämien tekijäksi ilmottautui nuorimmainen, jonka mielestä lehti on nyt kauniimpi. Tänään löytyi yksi sydän myös traakkipuun lehdestä. Taitaa pojasta kasvaa isänsä kaltainen romantikko.