Kukkakauppa olohuoneessa

5.11.2014 Yleinen 0 kommenttia
Viime viikolla pyörähdin Savonlinnassa siskoni luona. POP pihasuunnittelun Pauliina järjesti siskoni kotona kukkien sidontaillan. Ilta alkoi leikkokukkien varsien käsittelyllä ja jatkui kukkien sidontatekniikoiden opettelulla. Illan aikana jokainen sai tehdä itselleen kimpun ja asetelman. 
Ylemmässä kuvassa Pauliina rakentaa kimppua korkeaan maljakkoon. Alapuolella olevassa kuvassa näette Pauliinan tekemän astelman. 

Illan aikana otin toistenkin tekemistä asetelmista kuvia, mutta valaistuksen vuoksi kuvien laatu on heikko. Heikon laadun vuoksi esittelen vain Pauliinan tekemät työt. 
Omat kimppuni kuvasin kotona, jota ne on piristänyt kivasti. Tykkään pelkistetyistä ja rennoista kukkakimpuista, mutta tällaiset kimput tuo kotiin hiukan erilaista ja uutta ilmettä. Kimppuihin on kiva yhdistää erilaisia luonnonmateriaaleja. Itse käytin havunoksaa ja mustikanvarpuja. 
Kotiin tullessa onnistuin rikkomaan pyöreän maljakkoni kolhaisemalla sen ovenkahvaan. Pyöreän maljakon olin vuorannut mustikanvarvuilla jotka peittivät sienen (johon kukat kiinnitetään).  Siirsin asetelmani toiseen maljakkoon ja jätin mustikanvarvut pois. Asetelmasta tuli huomattavasti rennompi ja enemmän minunlaiseni. Sidotut kimput ja asetelmat ovat minusta parhaimmillaan juhlissa tai vaikka jouluisessa kattauksessa.