Tapettia sittenkin?

 Tapetti ei ole ollut koskaan suosikki materiaalini. Tähän voi liittyä, se että olen repinyt kotimme seinistä monta neliötä tapettia. Suurin osa repimistäni tapeteista on lähtenyt postimerkin kokoisina paloina. Sanotaan, että aika kuultaa muistot, onkohan näin käynyt myös suhteelleni tapettiin? 
 Ihastuin kertaheitolla By Lassenin tapettiin. Tapetti on minusta todella kiehtova. Tapetti ei korosta itseään, mutta tekee kauniin taustan huonekaluille ja tauluille. Tapetti on hyvin selkeä ja se henkii jotain vanhaa. Mikäli uskaltaisin tarttua yhtä rohkeasti tapettirullaan kuin maaliämpäriin ja telaan, niin tämä tapetti pääsisi meidän eteisaulan seinälle. 

Asiaa pohtiessani voin ihastella näitä By Lassenin kauniita kuvia heidän internetsivuiltaan www.bylassen.com .

Kuvat By Lassen