Panthella

12.12.2014 Yleinen 0 kommenttia
Marraskuussa FDS tarjosi kampanjan johon moni taisi tarttua. Kampanjan aikaan toteutin valaisin haaveeni, josta olen jo aiemminkin maininnut. Ostamani Panthella valaisin on Verner Pantonin loistavaa suunnittelua vuodelta 1971. Valaisin on piristänyt olohuoneessa pimeitä iltoja ja ilahduttanut ulkonäöllään. Valaisin ei tee itsestään numeroa ja taitaa sulautua hyvin olohuoneemme sisustukseen, sillä mies huomasi valaisimen vasta pari päivää sitten. 

Louis Poulsen on monen vuosikymmeniä markkinoilla säilyneen klasikkovalaisimen taustalla. Pitkästä iästään huolimatta Louis Poulsen valaisimet ovat edelleenkin suosiossa ja kuuluvat niihin tuotteisiin jotka kestävät aikaa. Tällaisten klassikoiden sekaan on varmasti haastavaa suunnitella valaisimia. Uskon kuitenkin, että Iittalan Leimu-valaisimista voi tulla Panthellan tapaan klassikoita. Leimu-valaisinten taustalla on vahva merkki jonka tuotteita löytyy monen kodista. Toivotaan, että Leimu-valaisimet tulee näkymään sisustuslehtien sivuilla niinkuin Iittalan Aaltomaljakot.  

Kampanjan tiimoilta sain FDS:n verkkokauppaan lahjakortin, tämä onkin oiva lahja pian syntymäpäiviään viettävälle miehelleni. FDS kampanjasta oli iloa muillekin miehille, kuten Petterille jonka tarinan voin lukea Vaimon Stringit -postauksesta (Modernipuutalo- blogi).
Hyvää viikonloppua!