Ylellisen tunnelmallinen joulu

Kolmen erialaisen joulutunnelman haasteesta toisen somistuksen tein ylellisen tunnelmalliseen tyyliin. Tunnelman luojina kynttilät ja jouluvalot ovat avainasemassa, joten hyödynsin niitä somistuksessa. Erilaiset metallipinnat tuovat sisustukseen säihkettä ja ylellisyyttä, metallisiasisustusesineitä käytin osana somistuksia. 
Kattaukseen yritin hakea ylellisyyttä sekä tunnelmaa valkoisesta väristä, pellavasta, kukista, taljoista ja kristallista.

Tykkään kovasti noista kristallilaseista. Kristallisetsampanjalasit ovat mieheni ostamat, tuliainen työmatkalta. Minusta lasit sopivat kivasti jouluun ja Hannele Rusilan Lumihiutale-pöytäliinaan. Huomaatteko kuinka kivasti afrikanlija ja amaryllis sopii yhteen? Afrikanliljasta taitaa tulla minun joulukukka amaryllisten seuraksi.

Tällainen olisi ylellisen tunnelmallinen joulu kodissamme. Ehkä hiukan liian juhlavaa makuuni, mutta jotakin asioita kattauksesta taidan poimia aattoillan ruokailuun.