Pienet muistamiset

Juhlavaatteet valittu, kampaukset ojennuksessa ja opettajien muistamiset paketissa. Huomenna pääsemme nauttimaan lasten esityksistä koulun joulujuhlassa. Toivotaan, että sää on kirkas ja lennot aikataulussa niin saadaan isikin mukaan juhliin. Juhlan myötä alkaa lapsilla yli kahden viikon mittainen joululoma. Loman aikana olisi tarkoitus ulkoilla paljon ja nauttia lumesta. Lunta sataa tälläkin hetkellä ja sitä on kertynyt varmaankin enemmän kuin viime talven aikana yhteensä. 
Opettajia on kiva muistaa näin joulun alla ja kokosin heille pienet lahjapussukat. Pussukkaan laitoin Pohjois-Karjalaista hunajaa, Hannele Rusilan tekemän keittiöpyyhkeen, Nicolas Vahe hunajalusikan ja yläpuolella olevan inkiväärijuoman ohjeen (pakettiin olisi käynyt mainiosti myös Muuton sitruspuristin).
Juoma on maukasta kuumana ja maistuu varmasti erityisen hyvältä pakkaspäivän ulkoilun jälkeen. Kylmänä siitä saa oivan saunajuoman. 
Hyvää joululomaa koululaisille ja heidän opettajille!