Valkoinen joulu

21.12.2014 Yleinen 2 kommenttia

Aamuni alkoi ulkoilulla lasten ja koirien kanssa. Lasten leikit alkoi heti metsään päästyä ja itse ihastelin lumen kaunistamaa luontoa. Mietin kuinka ihanaa on saada valkeajoulu. Lumi koristaa puita ja tekee joulun ajasta entistäkin tunnelmallisemman. Valkean joulun saamme viettää perheen kanssa. Olemme saaneeet toteuttaa lasten toiveita lahjojen suhteen. Saamme nauttia yhdessä joulupöydänantimista. Meillä löytyy monta syytä onneen ja hyvään oloon. 

Kaikilla perheillä asiat eivät kuitenkaan ole yhtä hyvin. Niinpä halusin osallistua Mervin ja Petrin tavoin Hyvä Joulumieli- keräykseen. Hyvä joulumieli- keräyksen tämän vuoden tavoite on kerätä 18 000 lahjakorttia. Lahjakorteilla vähävaraiset tai vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita jouluksi. Perheen kanssa osallistuimme keräykseen yhden lahjakortin hinnalla eli 70 eurolla. Toivon, että muutkin haluavat tukea lapsiperheitä ja tuoda heille joulun ruokapöytään. Keräykseen voi osallistua haluamallaan summalla ja kaikki lahjoitukset tulevat varmasti tarpeeseen.