Niinkuin keväällä

Pakkasaurinko paistoi kauniisti sisälle, ihankuin kevätaurinko. Aurinko valaisi kodin ja paljasti kaiken. Jokainen sormenjälki, pölyhiukkanen, kuononjälki ja lika ikkunoissa erottui erityisen hyvin. Onneksi se ei ollut kevätaurinko, joka saisi takaraivoon ikkunanpesuahdistuksen. 
Pakkasmittari palautti lukemillaan todellisuuteen ja illan hiihtolenkki perheen voimin herätti talveen. Posket punaisina otsalamppujen valossa hiihtäessä tunsi elävänsä talvea. Talvea jota emme viime vuonna saaneet elää tavalliseen tapaan. Viimeiset viikot ovat osoittaneet, että oikea talvi on Täällä. Olemme saaneet hiihtää, laskea mäkeä, olla rekiajelulla, lasketella ja kelkkailemaankin pääsee tulevana viikonloppuna. 
  

Nautin tästä talvesta viime vuodenkin edestä ja ihastelen talvisia maisemia. Ihastelen myös tuota alla olevassa kuvassa näkyvää hortensian kukkaa. Hortensiani kukkii talvisäilössä ja sisälle tuomalla kukat muistuttavat myös tulevasta keväästä. Keväästä, joka ei onneksi tule ihan vielä.