Väriä vuoteen 2015

10.1.2015 Yleinen 0 kommenttia
Trendien ennustaminen oma lajinsa, joka työllistää ison läjän alan ammattilaisia ja saa rahaa liikkumaan. Meille kuluttajille ei ole tällä hetkellä tärkeää tietää millaisia trendiennusteita tehdään tuleville vuosille. Näistä pitkän tähtäimen ennusteista hyötyy lähinnä eri tuotemerkit ja niiden taustalla olevat suunnittelijat. He haluavat valmistaa meille trendien mukaisia tuotteita joista me kuluttajat kulloinkin innostumme. 

Me kuluttajat elämme vuoden kerrallaan ja näin vuoden alussa voimme lukea vuoden 2015 sisustustrendeistä esimerkiksi sisustuslehdistä. Sisustuslehtien ennusteissa kerrotaan trendikkäistä materiaaleista ja väreistä. Trendien mukaan ei kuitenkaan tarvitse sisustaa koko kotia. Näistä voi poimia omaan kotiin sopivia tuotteita. Vähän niikuin vaatekaappi jossa on ne tutut (välillä tylsät) kestosuosikit joiden kaveriksi voi ostaa pientä piristystä kauden uutuuksista.  

Kotia voi piristää trendikkäillä väreillä joita tulemme näkemään sisustustuotteissa. Joihinkin väreihin ihastumme ja jotkin saa odottaa seuraavaa tuloaan. Katselin erilaisia ennusteita ja Pantonen trendivärejä keväälle 2015. Poimin viisi Pantonen väriä, jotka löytyy kodistamme. Kuvasin tuotteet ja värien lisäksi poimin kuviin materiaaleja jotka ovat nyt pinnalla. Mielestäni nämä ovat materiaaleja jotka näyttävät aina yhtä hyvältä ja niiden ulkonäkö paranee ajanmyötä.