Linumia

22.1.2015 Yleinen 0 kommenttia
Konjakinvärinen nahka tuo kotiin lämpöä ja kodikkuutta. Ajanmyötä nahka patinoituu kauniisti ja ulkonäkö paranee. Konjakinvärisen nahkan ulkonäköä korostaa musta sekä säväys sähäkkää sinistä. Entäpä, jos yhdistelmään lisättäisiin vielä luonnonläheisiä värejä kuten harmaata, beigeä, luonnonvalkoista ja tummanharmaata. Nahkan lisäksi materiaaleina voisi toimia, vaikka pellava ja villa. Miltä nämä kuulostaisi? Hyvältä ne ainakin näyttää Linumin kevätmallistossa, vai mitä? 

Enhän ollut väärässä? Kuvasto täynnä mahtavia kuvia ja tuotteita. Vuosien saatossa olen kokenut Linumin tuotteet omakseni ja voin suositella niitä myös muillekin. 
Kauniita kuvia olisi vielä lisää, mutta jätän ne toiseen päivään. Kesäiset kattauskuvat tuntui turhan kevyeltä, kun mittari paukuttelee -30 astetta. 
Kauniita pakkaspäiviä!