Perjantaipuska

23.1.2015 Yleinen 0 kommenttia
Olen kuullut, että ennen miehet ovat tuoneet perjantaisin kukkia kotiin. En tiedä onko nämä niitä “vanhoina hyvinä aikoina”- juttuja vai totta, mutta kuulostaa kuitenkin hyvältä. Meillä on minun ostamat kukat pöydällä. Kauniiden kukkien lisäksi siisti koti ja viikonloppukin on edessä.  Perjantain kunniaksi teen pitsaa, kipaisen postilaatikkoon kolahtaneen sisustuslehden ja avaan Codiva-suklaarasian, jonka mies toi työmatkaltaan. Näillä aloitellaan viikonloppu tällä kertaa, rauhallinen koti-ilta ennen viikonlopun harrastuskiireitä. 

Kukat laitoin tällä kertaa ruokailutilaan, jota pakkasaurinko on viime päivinä valaissut säteillään. Ikkunoista puuttuu verhot, jotka tyrkkäsin raikkaaseen pakkasilmaan tuulettumaan, en ole varma laitanko niitä takaisin. En ainakaan vielä, ehkäpä niihin voisi laittaa mekanismit. Silloin verhot saisi laskettua alemmas tai vaikka keskenään erimittaisiksi. Kesällä verhot siivilöisi kauniisti auringon valon, sottaillaan (siis mietitään). 
Hyvää viikonloppua!