Logistiikkaa

25.1.2015 Yleinen 0 kommenttia
Viikonloppu alkaa olla takanapäin. Lauantaina oli ohjelmassa tyttöjen hallikisat ja minun kotipelit. Tänään sain keskittyä tyttösten hallikisoihin huoltajan ominaisuudessa. Touhua seuratessa oli ihana nähdä myös taustajoukkojen polte lajia kohtaan. Seurasin kuinka tyttöset kuuntelivat tarkasti neuvoja seuramme valmentajalta. Tilanteesta erityisen teki se, että sama henkilö on valmentanut myös minua silloin, kun olin esikoiseni ikäinen. Voin vain ihailla kuinka jotkut jaksaa jakaa tietotaitoaan lapsukaisille ja kannustaa heitä urheilun pariin. 

Hallikisoista kotiuduttua sain pienimmältä koiraltamme pienen lenkkeilypyynnön. Eihän siinä muu auttanut, kuin vetää lenkkikamat ylle ja icebug-juoksukengät jalkaan. Ulkorappusille astuessa juoksulenkkareissa olevien piikkien kolahdus rappusiin aiheuttaa valtavan haukkumylläkän. Häkkikoiramme vaativat kovaäänisesti mukaan pääsyä ja naapurisovun säilyttämiseksi päätin ottaa karvaiset juoksukaverini mukaan. Juoksulenkkini suuntautuu yleensä rauhalliselle tielle jossa ei ole katuvaloja. Ostalamppuja en ole tottunut käyttämään, joten valkoinen lumi antaa valoa ja lumipenkat viitoittaa oikean suunnan. Tällainen lenkkeily on rentoutusta parhaillaan, sininen taivas pimenee iltaa kohden ja kauniit puut erottuu taivasta vasten, niin kaunista.
Onneksi tällaisia viikonloppuja ei ole usein. Ohjatut harrastuskerrat olemme yrittäneet pitää suht järkevänä. Minusta lapsella täytyy jäädä aikaa perheen kanssa olemiseen ja yhdessä tekemiseen. Unohtamatta yhtesiä illallisia ja saunailtoja.  
Jotta perheen riennoista olisi jollakin tavoin selvillä niin pyrin käyttämään kalenteria. Kalenteri on Valkoisen Harmajan Suvin käsialaa. Kalenteri on sijoitettu taululle jonka teetin paikallisessa metallialanyrityksessä. Väri on lähes sama kuin seinien eli Tikkurilan paperi (F497). Taulu on tehty kylmävalssatusta teräksestä, jotta voin kiinnittää siihen juttuja magneettien avulla. Kyseessä ei ole perinteinen magneettitaulu vaan se toimii tarjoaa myös säilytysmahdollisuuden mm. ompelutarvikkeille.