Linumia keittiöön

30.1.2015 Yleinen 0 kommenttia

Olemme saaneet ihanan talven luoksemme ja paljon lunta, joka antaa meille mahdollisuuden erilaisten harrastusten toteutuksen. Huomenna olisi tarkoitus kaivella kelkka horroksesta ja ehkäpä sunnuntaina voisi suunnata rinteeseen lasten kanssa. Tykkään paljon talvesta, mutta välillä on kiva suunnata ajatukset kesään. Kesäisten kuvien katselu talvella tuo kuviin hiukan erilaista fiilistä. Kuvat tuo mieleen myös ihanat muistot kesästä ja mökiltämme. Linumin kattauskuvat johdatti ajatukseni ystävien kanssa vietettyihin hetkiin ja tunnelmaan. Linumin kuvien kattaus toi mieleeni kesäinen kattaus- postauksessa olevat kuvat. 

Kieltämättä kuvat tuo jo hiukan kevään tunnetta itselleni. Maltan kuitenkin vielä, ennenkuin kaivelen kaappien kätköistä pellavaiset tyynynpäälliset esille. Tyynynpäälliset ja keittiötekstiilit onkin helppo tapa tuo piristystä sekä väriä kotiin.