Lahjaideat: kastelahja

Ajattelin aloittaa jo syksyllä juttusarjan lahjavinkeistä, mutta tämä ensimmäinen vinkki ei ollut silloin oikein ajankohtainen. Aloitan elämän alkumetreistä eli syntymästä. Kevät ja kesä odottaa vielä tuloaan ja niin myös tällöin syntyvät vauvat. Kuitenkin mennään jo kivasti kevättä kohden kevään korvalla syntyvät vauvat ovat jo ilmoittaneet näkyvästi tulostaan. 
 Vauvalle voisi antaa lahjaksi oman puun jonka kasvua hän voi itse isompana seurata. Puun kaveriksi voisi antaisin myös Kekkilän puutuet. Kauniin paketin mukana tulee kyltti johon voi kirjoittaa puun omistajan nimen, puunlajikkeen ja istutuspäivämäärän (tai kastepäivä). 
Tällaiset puutuet laitoimme viime syksynä meidän omenapuille. Meillä on lapsille “omat omenapuut” ja nyt saimme lisätä niihin nuo nimikyltit. Lasten ristiäisten jälkeen kastevedet kaadettiin noiden puiden juurelle. 
Kuvat: Kekkilä