Arvotaanko?

Kivijalkamyymälöiden asema on hiukan heikentynyt verkkokaupan myötä. Verkkokaupat mahdollistaa hintojen vertailun ja nopean toimitusajan. Mihin sitten tarvitsemme kivijalkamyymälöitä? 
Itse koen kivijalkamyymälät tärkeäksi ja haluan esitellä teille yhden sellaisen. Joensuussa sijaitseva H&B Home on sisustusliike, jonka tuotteita näkyy kodissani. Sisustusliikkeen runsas tarjonta on auttanut usein myös lahjan hankintatilanteissa. Vuosien saatossa on muodostunut asiakassuhde, joka tekee liikkeessä vierailusta sosiaalisen tapahtuman. Kuulumisten vaihtamista ja keskusteluja sisustuksesta. 

  

    Perjantaina kävin liikkeessä lakanaostoksilla ja samalla nappasin muutaman kuvan liikkeestä. Kuviin taltioitui liikkeessä myytäviä suosikkimerkkejäni kuten Linum ja Balmuir. Uusien tuotemerkkien joukossa liikkeeseen on tullut Lexington tuotemerkki, jonka tarjontaan olen tutustunut viime aikoina. Entiset lakanamme näyttää lähinnä Uuno Turhapuron paidalta joten uusien lakanoiden hankinta tuli ajankohtaiseksi. Lakanoiden hankintaa miettiessäni liikkeen omistaja suositteli kokeilemaan kyseistä merkkiä tuotteiden kestävyyden ja mukavuuden vuoksi. Kotiimme matkanneet lakanat pääsevät pian käyttöön ja voisin ottaa valitsemistani lakanoista kuvia blogiin. 


Liikkeen merkeistä Linum loistaa runsaalla tarjonnalla. Asia ei ihmetytä, sillä kyseessä on tuotemerkki, joka kestää aikaa ja käyttöä. Lapsi- ja koiraperheessä tällaiset tuotteet nousee suureen arvoon kestävyyden ja pestävyyden vuoksi. Sisustustuotteiden lisäksi  perheessämme suosioon on noussut Linum Sense pyyhkeet. Kesällä pyyhkeet ovat kovassa käytössä mökillä,  koska pyyhkeet kuivuu pikaisesti (jopa tiheiden uintikertojen välissä). Pieneen tilaan mahtuva Sense pyyhe on ollut kätevä myös leireillä, pelimatkoilla ja uimahallireissuilla. 
Ystävänpäivä- ja laskiaisviikonlopun kunniaksi käynnistän arvonnan, jonka palkintona on Linum Sense pyyhe. Pyyhe näkyy alapuolella olevassa kuvassa ja on väriltään harmaa eli tuo vasemman puoleinen (kuva Linum). Arvontaan voi osallistua lauantaihin 21.2.2015 klo 24.00 saakka. Arvonnassa on olet mukana kommentoilla tähän postaukseen ja kertomalla mitä asioita sinä arvostat kivijalkamyymälöissä. 

Arvonta on toteutettu yhteistyössä sisustusliike H&B Homen kanssa.