Sisustusta viikonloppuun

19.2.2015 Yleinen 0 kommenttia
Ajattelin muistuttaa, että vielä olisi aikaa osallistua Linum Sense pyyhkeen arvontaan (klik!). Olen lueskellut teidän kommentteja ja on ilo huomata, kuinka paljon kivijalkamyymälät saavat kannatusta. Kommenttien perusteella ammattitaitoinen palvelu ja tuotteiden näkeminen livenä nousee suureen rooliin. Myymälöiden henkilökunta on siis avainasemassa ostotilanteissa. Myyjien lisäksi arvostan tuotteiden edustajia, jotka omaavat suuren määrän tietämystä edustamistaan tuotteista. Tämän vuoksi suosin itse sisustusliikkeiden asiakastilaisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden päästä keskustelemaan tuote-edustajien kanssa. Tulevana viikonloppuna Joensuussa sijaitsevassa kauppakeskus Isomyyssä vietetään sisustuspäiviä. Perjantaina ja lauantaina H&B Home sisustusliikkeessä on erikoistarjouksia, mm. kaikki Linum tekstiilit -15% sekä Gant home ja Lexington pyyhkeet -15%. Suosittelen poikkeamaan liikkeessä ainakin lauantaina jolloin paikalla on Linumin edustaja Marina Tuominen. Nykäiskää rohkeasti Marinaa hihasta, mikäli Linum tuotteista ilmenee kysyttävää. Itsekin olen käynyt monet keskustelut Marinan kanssa Linumin synnystä, tuotteiden valmistustavoista sekä laadusta. Valitettavasti viikonloppumme on täynnä humppaa ja hulinaa,  enkä pääse käymään sisustuspäivillä. 


Poiketkaa liikkeessä ja äänestäkää teidän mielestä kauneinta tyynyä, sillä voitte voittaa sen itsellenne. 
Minusta Linumin pellavatuotteet kuuluvat kevääseen ja kesään. Voisin äänestää kauneimmaksi tyynyksi Linum pellavatyynyä, väriä en osaisi kuitenkaan päättää. 

Huomenna näette miten Linum ja pellava on hiipinyt keväiseen makuuhuoneeseemme.

Kuvat Linum