Keväinen makuuhuone

20.2.2015 Yleinen 4 kommenttia

Pellavalakanat ovat saaneet porttikiellon makuuhuoneeseemme, koska toinen meistä ei halua nukkua “santapaperissa”. Tykkään kuitenkin materiaalina pellavasta ja sen rentoudesta. Elämässä on tehtävä kompromisseja, joten lakanamme ovat jatkossakin muuta materiaalia kuin pellavaa. Pellava kuitenkin hiippaili makuuhuoneeseemme, tällä kertaa sänkypeiton muodossa. Pellava tuo rentoutta ja keväistä tunnelmaa huoneeseen, jossa sänkypeiton virkaa toimitti aiemmin pörröinen torkkupeitto. Tällainen on mieluisan näköinen petaus itselleni ja sänkypeitto antaa suojaa valkoisille lakanoille.
Linumin pellava sänkypeitto on saanut kaverikseen uudet lakanat. Lakanat ostin H&B Home sisustusliikkeestä ja ne ovat merkiltään Lexington. Sisustusliikkeen omistaja suositteli tuotemerkkiä josta hänellä on henkilökohtaista kokemusta. Erityisesti laatu ja mukavuus on asioita jonka vuoksi hän suositteli Lexingtonia. Lexingtonin valikoimasta löysin mieluisan näköiset lakanat, joten kaikki kriteerit täyttyivät ja lakanapohdiskelu sai päätöksen.

Uusien lakanoiden kanssa makuuhuoneen väritys on aika harmaa voittoinen, mutta harmoninen. Tällaisella värittömyydellä erilaiset materiaalit tulevat minusta paremmin esille. Huone näyttää aika houkuttelevalta, mutta vielä ei ole kuitenkaan aikan pujahtaa lakanoiden väliin. Illan ohjelmassa on huomisten syntymäpäivien valmistelua ja siivousta. Voisin jatkaa hommia pöytäliinan ompelemisella eli saumuri surisemaan.
Rentoa viikonloppua!