Arvonnan voittaja

23.2.2015 Yleinen 1 kommentti
Linum Sense pyyhkeen arvontaan osallistui kivasti väkeä ja taisi osallistujien joukossa olla yksi perheenjäsenkin. Arvontaan osallistujien kommentteja oli kiva lukea ja huomata kuinka suuri arvostus kivijalkamyymälöillä on. Arvonta selvitettiin perinteisellä tavalla ja onnettarena toimi poikani. 
Onnetar nosti kulhosta lapun, jonka kommentti oli seuraavanlainen: ” Kyllä ostosten teossa tärkeää on myös tunnelma, sitä ei suurista marketeista ja verkkokaupasta löydy. Arvostan palvelua ja sitä, että näen tuotteen omin silmin.” (janttarainen)
Onnea voittajalle! Laitatko mulle sähköpostilla osoitteesi, niin saan toimitettua pyyhkeen sinulle.

Arvonnassa käytimme Menun Dropp!- kulhoa. Kulho on saanut muotonsa paikalleen jähmettyneestä maalitahrasta. Kulho on palvellut perheessämme usean vuoden ajan ja on ollut erittäin suosittu. Lapsiystävällisen kulhon materiaali on silikonia, joten ei tarvitse pelätä sen rikkoutumista. Veikeä muotoilu vetoaa lapsiin, jotka keksivät tuotteelle monta käyttötarkoitusta. Lauantain pienin syntymäpäivävieras hankasi kutisevia ikeniään kulhon yläreunan “nypyköihin” ( ; 
Siis kaikinpuolin onnistunut tuote.