Pari muuttujaa

28.2.2015 Yleinen 2 kommenttia
Tänään oli kauden viimeiset salibandypelit. Pelaamisen uudelleen aloittaminen on tuottanut hyvää mieltä, mutta myöskin haikeutta. Haikeutta on kaudenpäättymisen lisäksi tuonut lihaskipu, joka esti tänään  peleihin osallistumisen. Päätös ei todellakaan ollut helppo, sillä urheiluinto ja järki eivät tule juttuun keskenään. Järki voitti tämän erän ja peleistä jättäytymisen myötä lomasuunnitelmiin tuli muutos. Aamulla peleihin lähtemisen sijaa pakkasin lapset autoon ja lähdin ajelemaan pohjoiseen. Näin ainakin oli ajatus, kunnes huomasin auton akun tyhjentyneen yön aikana. Sain kuitenkin ladattua akkuun virtaa ja pääsimme tienpäälle. Tässä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi vastusta, vaan auto alkoi pitää meteliä. Onneksi metelin syyksi selvisi kohmeiset peräkärryn renkaat, jotka hiljenivät ekan kympin jälkeen. Kaikkien vastoinkäymisten jälkeen selvittiin matkantekoon. Navigaattorikin oli jo armollisempi, kun oli enää vaivaiset 781 kilometria määränpäähän : )   
Ihmettelen kuinka hienosti takapenkin poppoo selvisi näistä lukuisista kilometreistä. Takapenkillä oli tasaista puheensorinaa ilman isompia riitoja. Kerran meinasin menettää kuuloni riemunkiljahdusten vuoksi. Kiljuntaa ei voi moittia sillä olisi itsekin tehnyt mieli yhtyä kiljuntaan Levin laskettelurinteiden ilmestyessä eteemme. Kiljunta muuttui jälleennäkemisen riemuksi, sillä Levillä meitä oli vastassa perheenpää. Hänen matka alkoi jo varhain keskiviikkona ja kulkivälineenä oli moottorikelkka. Väsynyt isukki odotti meitä ruoan kanssa mökillä ja majoittuminen tapahtui aika mutkattomasti.
   
Postauksen kuviksi valikoitui kotini lempinäkymä. Tuoli joka houkuttelee istumaan hetkeksi, mutta huomaan usein, että ilta on kääntynyt nukkumaan menoaikaan ja kohteena onkin sänky. Illat hurahtaa turhan usein kotitöitä ja muita tekemättömiä töitä tehden. Viime viikkojen sisustuslehdetkin ovat jääneet lukematta ja olo ollut aika väsynyt. Nyt ollaan kuitenkin lomalla ja on aika tarttua lukemattomiin sisustuslehtiin sekä palkita ajourakka punaviinilasillisella. 
Hyvää hiihtolomaa kymppi viikon lomalaisille!
p.s. kuvissa näkyy matto, joka ehti saapua ennen lähtöämme. Loman jälkeen esittelen maton johon päädyin pitkän harkinnan jälkeen. Matto tulee tuuraamaan kesät auringosta kärsivää tummaa villamattoamme.