Kotimaiset käsikkäin

Kuinkahan monen suomalaiskodin työhuoneesta löytyy Muuramea tai Lundiaa. Näiden ajattomien kalusteiden muotoilu on selkeää ja ajatonta. Tuotemerkeistä Muurame kulkee suosikin tietä vuosi toisensa jälkeen. Suosiotaan on kasvattanut myös Lundia, joka on tuonut markkinoille uusia tuotteita ja kalusteisiin uusia värejä. Tervetullutta uudistusta niinkuin myös Lundian uusimmat tuotekuvastot. 

Työhuoneessani Lundian musta avohylly tarjoaa kätevää säilytystilaa usein käytössä oleville tavaroille ja mapeille. Tälläinen avohylly tekee tilaan hiukan levottomuutta, mutta myös “tekemisen meininkiä”. Avohyllyn kaverina toimiva muistitaulu tuo huoneeseen toivottua väriä ja inspiraatiota lehdistä leikattujen kuvien muodossa. Kotimaisten joukkoa kasvattamaan on päässyt Iittalan Meno kassi. Arkena se tarjoaa säilytystilan ompelukoneen ja saumureiden polkimille. Nimensä mukaisesti se on menossa mukana, niin myös tälläkin reissulla. Kassi on juuri sopivan kokoinen matkakassi autoiluun, se kuljettaa lehdet, tabletin, matkapelit..jne. Tykkään kovasti tällaisistä monikäyttöisistä tuotteista, joiden ulkonäkö kestää katseita.
Työhuoneeni Muuramet esittelen paremmin toisessa postauksessa kuvien kera.