Vieroitusoireita

Lomalta arkeen paluu ei ole aina helppoa, kun olisi pyykinpesua ja muuta askaretta.  Asiaa ei tänään helpottanut auringon ilmestyminen ja kaunis ulkoilukeli. Helpottaaksemme arkeen pääsemistä, lähdimme ulos syömään. Tällä kertaa ei ollut kyseessä ravintolaillallinen vaan nuotiomakkarat joiden kaveriksi tein sämpylöitä. 

Toki kotona olisi ollut suuri kennel villakoiria, mutta ne osaavat odottaa huonompia ilmoja. Villakoirat saivat siis jäädä kotivahdeiksi ja koiramme pääsivät nauttimaan kanssamme ulkoilusta. Maaliskuu on minusta parasta aikaa ulkoiluun, raikas kevät ilma tuoksuu nokkaan ja jäällä voi liikkua kävellen tai hiihdellen. Luonnossa liikkuessa huomaa kevään edistymisen ja osaa nauttia auringosta. Tänään saimme hetken ihastella auringon kirkastamaa luontoa ennen auringonlaskua. Auringonlaskusta huolimatta ulkona on valoisaa ja valoa riittää jo kuvaamiseenkin.  Tällaiset retket antaa valtavasti virtaa ja tarjoavat kivaa tekemistä perheen kesken. Harmaat päivät voi käyttää sisähommiin, kuten siivoamiseen kun eihän silloin tee edes mieli ulkoilla. 

Auringonlaskiessa pilvistä muodostui erikoinen pötkylä jonka liikettä oli jännä seurata kotimatkalla. Kotimatkalla näimme myös kaksi riekkoa, jotka on hiukan harviniasempia täällä meilläpäin. Kaikin puolin onnistunut ilta ja nyt on ihana köllähtää sänkyyn puhtaiden lakanoiden sekaan. Hiukan kuitenkin tein kotitöitä, sillä lakanapyykit peseytyi retken aikana. Lakanat ripustin ulos kuivamaan, niistä tulee aivan mahtavan raikkaita ulkona kuivuessa. Toivottavasti saamme nauttia vielä näistä raikkaista ulkoilukeleistä ja lumesta, en oikein tykkää niistä rapatassukeleistä.