Vihertää

19.3.2015 Yleinen 2 kommenttia

Takapihan lumet ovat huventuneet jo rajusti, mutta siltikin lunta on vielä 30cm. Toisin on mökillä jossa rinteessä pilkistää kanervat ja puolukanvarvut. Mökillä vihreä on päässyt myös sisätiloihin viherkasvin ja maalin avulla. Valkoinen seinä alkoi olla epäsiisti sekä likainen ja kolibrimaalilla käsitelty seinä oli hankala pitää puhtaana. Lääke ongelmaan löytyi maalipurkista. Tällä kertaa ei menty turvallista reittiä vaan valitsin hiukan rohkeampaa. Maalin sävyksi valitsin Tikkurilan N449 siis hyvin tumman vihreä. Poika oli remonttiapuna ja tykkäsi kovasti maalin sävystä, erityisesti hirvensarviin väri kävi kuulema hienosti. Poika kuitenkin epäili, että isi maalauttaisi seinän uudelleen. Toisin kuitenkin kävi ja saimme hyväksynnän seinän uudelle värille. 

Seinä ei pääse oikeuksiinsa kuvissa, sillä kuvia räpsiessä aurinko paistoi seinään. Yritän saada lähiaikoina lyhdyt seinälle ja ottaa hiukan parempia kuvia.