Jakkara rakkautta

27.3.2015 Yleinen 4 kommenttia

 Aurinko saa muistuttamaan kesän lähestymisestä, joka tarkoittaa meidän perheen kohdalla mökille muuttoa. Mökistämme on muodostunut erittäin rakas ja siellä viihtyy perheen lisäksi myös ystäviä ja sukulaisia. Pienessä tilassa ruokailut tuottaa pienen ongelman, jonka ajattelin ratkaista jakkaroiden avulla. Jokin aika sitten löysin ihastuttavan jakkaran Artilleriet verkkokaupasta. Jakkaran kotiuduttua ihastukseni syveni ja löysin kotoa monta paikkaa jakkaralle. 
Jakkaran musta väri tuo hienosti muodot esille ja mietin jo mökin muiden tuolien mustaksi maalaamista. Tytär tyrmäsi ajatukseni toteamalla, että tilasta tulee liian synkkä mustilla tuoleilla. Ilmeisesti tämä saa olla sitten se musta lammas valkoisten tuolien joukossa. Ennen mökkikauden alkua nautin jakkarasta kotosalla. Ehkäpä voisin teillekin näyttää miltä tuoli näyttää osana kotimme sisustusta.
Hyvää viikonloppua!