Herkkää

31.3.2015 Yleinen 2 kommenttia

Pyrin elämään hetkessä ja nauttimaan jokaisesta vuodenajasta. Viime aikoina ajatukset ovat karanneet useaan kertaan kevääseen, aikaan jolloin luonto heräilee. Kaikki näyttää niin uudelta, raikkaalta ja herkältä. Millään en malttaisi odottaa, vaan haluaisin jo nähdä miten kukkani on selvinneet talvesta. Haluaisin istua pihlajan alle kahville ja nauttia uudesta puutarhastani. Haluaisin ohittaa kura-ajan joka tuo koiraperheeseen paljon lisää siivottavaa. 
Olisi kuitenkin vielä maltettava hetki ja iloittava lisäntyneestä valon määrästä. Yritän saada ajatukset tähän hetkeen ja nauttia kodin lämmöstä, kun tuuli viuhuu ja tekee säästä entistäkin koleamman. Nauttia kukista sisällä, jotka on tällä kertaa hiukan herkempiä. Siniset helmilijat istutin aaltoon ja eustomat loistaa keittiön tasolla vanhassa pullossa. 
Huono ulkoilu sää on vähentänyt ulkoiluhaluja ja olemme taas tuhonneet vanhoja sisustuslehtiä. Niistä lisää vielä ennen pääsiäistä, joka on nurkan takana.