Risu nokassa

Vanhemmille mieshenkilöille elämä on tuonut suuren määrän elämänkokemusta ja he ovat jo sisäistäneet mitä kevät tekee naisille. Appiukkoni katseli pääsiäisenä harakoita ja tuumi niiden lentävän risu nokassa.  Näin kuulema mummokin tekee keväällä, iskee kuulema pesänrakennusvietti naisille ja linnuille. 
Näinhän se taitaa olla, valo paljastaa joka nurkan ja kaikki vaan tuntuu jotenkin niin tylsältä. Ratkaisin ongelman kalusteiden paikkaa vaihtamalla olohuoneessamme. Eilen otin kalustejumpan ennen kahvakuulaa ja tänään ehdin napata muutaman kuvan toisesta suunnasta. Jumpan tuloksena pitkä TV-taso pääsi ikkunan eteen ja pienempi television luokse. Ikkunan edessä olevalle tasolle on kiva kerätä kaikkea kaunista ja ilmettä saa vaihdettua helposti, kun vaihtaa siinä olevia esineitä. Helppoa ja halpaa sisustamista, kun innostun vielä ikkunat pesemään niin ilme kirkastuu entisestään.

Taidan siirtyä hetkeksi olohuoneeseen makustelemaan uutta järjestystä, sytytellä kynttilät ja lukea uuden Deko-lehden. Lehteä vilkaistessa silmääni osui suosikkibloggaajani koti, kiva nähdä Maijan kaunis koti sisustuslehdensivuilla.