Järjestelyä

10.4.2015 Yleinen 5 kommenttia
Muokkasin olohuoneen järjestystä alkuviikosta ja tänään ennen illan hämärtymistä ehdin ottaa muutaman kuvan toiseltakin suunnalta. Nykyinen järjestys tekee tilasta entistäkin avaramman ja tällainen kevennys sopii kevääseen. 
Kuvissa näkyy eilen ostamani “perjantaipuskan” kukkasia. Olohuoneessa on viherkasveja, joten tila ei kovin runsaasti kukkasia kaipaa. Kauniit maljakot ovat saaneet kaverikseen palmunoksan ja krysanteemin. Nykyään tykkään pitää runsaampaa kimppua keittiön tasolla. Näin kukista saa nauttia myös keittiössä touhutessa ja kimppua voi ihastella Egg-tuolissa istuessa.

Kauniit kukkaset saivat illalla siistin kodin ympärilleen, kun jälleen heiluin imurin sekä mopin kanssa. Rapakelit meinaa kuitenkin lannistaa tämän kotihengettären mielen, sillä siivouksen tulos ei kovin kauaa säily. Onneksi kurakelit menee ohi ja kohta saadaan pihakin kuivaksi ja ehkäpä lumetkin sulaa ennen juhannusta. Nyt täytyy nauttia puhtaasta kodista, kukkasista ja viikonlopusta. 
Keväistä viikonloppua!